Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeta situacija

Novi ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice danas bi mogao odlučiti o sudbini Dijane Zadravec

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi vršitelj dužnosti ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice prof. Zoran Vatavuk danas bi mogao odlučiti o smjeni prof. Dijane Zadravec.

Još uvijek aktualna predstojnica Zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju mogla bi ostati bez položaja nakon što je njezino ime najčešće spominjano kao razlog zbog kojeg je su svi radiolozi otišli sa Zavoda, a više zaposlenika protiv nje podnijelo je i prijavu za mobing. 

Pročitajte i ovo Ilustracija naručivanje u istom terminu Noćna mora za pacijente - zašto se ovo i dalje događa: "Bila sam šokirana kad sam došla pred vrata!" Slika nije dostupna Priopćenje Oglasio se Beroš: "Nadzori i kontrole u KBC-u Sestre milosrdnice dat će cjelovitu istinu, sve će biti dostupno javnosti"

Odluku o njezinoj smjeni donosi ravnatelj, odnosno v. d. koji može i ne mora uvažiti mišljenje Povjerenstva za unutarnji nadzor i Radničkog vijeća koja će mu tijekom dana biti dostavljena. Još se ne zna hoće li odluku donijeti danas. 

Sam v. d. ravnatelja prof. Zoran Vatavuk u svojem je istupu u srijedu naglasio kako je glavna potreba trenutačno smiriti stanje u bolnici. Zamolio je medije da mu daju vremena da "posloži stvari" u KBC-u.

"Vinogradska bolnica je institucija od 185 godina, bilo je i burnijih vremena u kojima su ljudi ovdje rješavali stvari, naši učitelji i preci koji su ovo izgradili. Na nama je da stanje stabiliziramo, da dovedemo stvari na svoje mjesto i da nastavimo u miru dalje raditi", rekao je Vatavuk.

Upitan u kakvim je odnosima sa Zadravec, odgovorio je kako je u kolegijalnim odnosima, kao i sa svima ostalima, te da je zato izabran za v. d. ravnatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene