Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA PRETRAŽUJE ROMSKO NASELJE

Novi incident u Međimurju: 56-godišnjak iznenadio provalnike pa ga pretukli i opljačkali i potom bacili u rijeku

Aktualno Galerija Josipa Krajinović Josipa Krajinović Foto: DNEVNIK.hr Policija - Ilustracija - 3 Policija - Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija - Ilustracija - 6 Galerija 1/3 >>
Novi incident dogodio se u Međimurju. Nasilnici su opljačkali i pretukli vlasnika vikendice na otočiću na Dravi, a potom ga bacili u rijeku. Policija pretražuje obližnje romsko naselje, a uhićena su i dvojica osumnjičenih. U Međimurju sve prati reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Jučer poslijepodne dvojica su se gumenim čamcem uputila prema otočiću gdje su vikendice, a tamo je bio i 56-godišnjak iz obližnjeg naselja Gornjeg Kuršanca koji je zatekao provalnike.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Krešimir Jurčević NASILNICI UHIĆENI Policija o detaljima novog incidenta u Međimurju: "Udarili su ga tupim predmetom, opljačkali i bacili u vodu. Stanje je zabrinjavajuće"

Oni su ga napali, ukrali mu ruksak s mobitelom te ga bacili u rijeku. 56-godišnjak je otplivao do obale i nazvao policiju, a utvrđeno je da je lakše ozlijeđen. Dvojica osumnjičenih brzo su uhićena, a sumnjiče ih za razbojništvo, izvijestila je Krajinović.

Neslužbeno se doznaje da se radi o dvojici pripadnika romske zajednice, a u blizini se nalazi i romsko naselje u kojem je policija obavljala pretrage te je, javlja Krajinović, već izdvojile neke predmete koji se dovode u vezu s ovim slučajem.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene