Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ni naznake preseljenja

Nova predsjednica vlast će ipak preuzeti na Pantovčaku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sagu o preseljenju u Visoku lagano je privedena kraju.

Rezidencija u Visokoj vjerojatno neće biti mjesto primopredaje predsjedničke vlasti. Nakon prisege točnije 19. veljače, kada joj službeno počinje mandat, izabrana će predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Pantovčak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povjerenstvo se nije ni sastalo Predsjednici Pantovčak prirastao srcu, preseljenje se više i ne spominje Slika nije dostupna Pantovčak, Visoka ili... Predsjednica osnovala Povjerenstvo: Želi znati gdje će joj biti Ured

Tamo bi trebala biti odrađena primopredaja vlasti, a među materijalima koje će primiti trebali bi biti i dokumenti vezani za rezidenciju u visokoj, službena potvrda sigurnosne provjere ali i inventurna lista svega što se nalazi u ovoj rezidenciji.

Evo što o preseljenju u Visoku kaže Ivo Josipović

Danas se na Pantovčaku ni po čemu ne može zaključiti da će aktualni predsjednik prije isteka mandata pokrenuti preseljenje. On će, kako doznajemo, sve prikupljene materijale dati izabranoj predsjednici, a na njoj je po preuzimanju mandata da odluči hoće li ispuniti obećanje i preseliti ili će od obećanja odustati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene