Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Nobilu 700 kuna kazne za šamar dječaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati zagrebački odvjetnik, Anto Nobilo, dobio je 700 kuna kazne jer je krajem prošle godine ošamario dječaka.

Nobilo će morati platiti i 1500 kuna sudskih troškova, i dati još 1230 kuna za troškove medicinskog vještačenja. Novčana kazna za ovakav incident varira od minimalnih 200 kuna, do maksimalnih 800 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na optuženičkoj klupi Nobilo: Dokazat ćemo da je Polančec djelovao u javnom interesu Slika nije dostupna Reagirao refleksno Nobilo: Šamar dječaku je bio nužna obrana

Presuda je nepravomoćna, a Nobilo nije prisustvovao iznošenju presude. Ako se novčana kazna ne isplati u roku od 15 dana, morat će je platiti prisilno. Ako Nobilo ni tada ne plati kaznu prijete mu tri dana zatvora.

>> FOTO: Nobilo ošamario dječaka koji je prosvjedovao

Podsjetimo, 26. prosinca 2009. godine, on je ošamario dječaka koji je sa svojim vršnjacima igrao nogomet na zelenom valu u Zagrebu. Dječaci su na taj način prosvjedovali jer im je Grad zatvorio igralište kod Botaničkog vrta, a 'igralište' su ogradili kontejnerima. Nobilo je rekao da ga je jedan od kontejnera zamalo udario, a dječaka je pljusnuo u raspravi koja je uslijedila nakon toga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene