Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon šamaranja maloljetnika

Nobilo o šamaru: Možda sam pogriješio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Anto Nobilo dobio je prekršajnu prijavu zbog udaranja dječaka. Nobilo je pljusnuo dječaka koji je s prijateljima blokirao ulicu u središtu Zagreba.

Dječaci su prosvjedovali i kontejnerima blokirali cestu. Tvrde da im je Grad obećao igralište, a još ga nisu dobili. Iznervirani Nobilo bio je jedan od vozača koji su zapeli u gužvi, a dječaci za prosvjed nisu dobili dozvolu policije. Njih desetak dobilo je prekršajne prijave zbog kršenja zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

>> Prekršajne prijave i za Nobila i za maloljetnike

'Ja sam ocijenio da na neki način treba prekinut tu incidentnu situaciju da ne bi došlo do masovne tučnjave i njega ošamario. Moguće je da sam pogriješio, ali svi smo ljudi svi griješimo, no da li sam pogriješio, to bi ja prepustio testu kod suca za prekršaje', rekao nam je Nobilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene