Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priželjkuje tužbu

Grmoja traži da mu se skine zastupnički imunitet i proziva "Neznajućeg Andreja": "Dokumenti i istina su na mojoj strani"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Grmoja, saborski zastupnik Mosta, objavio je na Facebooku da je odlučio zatražiti skidanje zastupničkog imuniteta kako bi ga premijer Andrej Plenković mogao tužiti.

Nikola Grmoja odlučio je zatražiti skidanje zastupničkog imuniteta, objavio je na Facebooku, jer bi Neznajući Andrej, kako naziva premijera Andreja Plenkovića, tada možda mogao krenuti u utvrđivanje činjenica na sudu o njegovim optužbama. 

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Predstavili program Grmoja: ''Čudnovata je ta priča oko propucavanja Turudićeva automobila'' Nikola Grmoja - 1 je li se dogovorio s Milanovićem? Grmoja u Dnevniku Nove TV otkrio: "Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio"

"Možda Neznajući Andrej ipak skupi hrabrost i izviri iza leđa stranačkih PR stručnjaka te krene u utvrđivanje činjenica o mojim optužbama na sudu s kojima ne može baš tako lako upravljati kao s DORH-om. Ako ništa, cijeli će se postupak odvijati pred javnošću, a dokumenti i istina su na mojoj strani", napisao je Grmoja u objavi na Facebooku. 

Nastavak je to njegovih jučerašnjih istupa kada je ustvrdio da je Plenković osobno zapovijedao DORH-u rekavši da za to ima dokaze. Pozvao je i tada DORH i Plenkovića da ga tuže za klevetu. 

Tvrdio je da ima e-mail u kojem Loreta Bertoša-Kušen, bivša glavna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova, organizira prijevaru i moli da se, suprotno pravilniku Ministarstva vanjskih poslova, omogući da bude protupravno raspoređena, čime je omogućila sebi protupravnu korist.

Odgovor mu je uskoro stigao iz HDZ-a na stranačkom Facebooku, gdje je Grmoja nazvan mitraljezom s ćorcima i frustriranim gubitnikom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Ima određene dokumente" Grmoja teško optužio premijera: "Imam dokaze da je direktno zapovijedao DORH-u, neka mi Sabor skine imunitet"

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Objavili na Facebooku HDZ uvratio Grmoji: "On je mitraljez s ćorcima i lupa k'o Maksim po diviziji". Oglasio se i USKOK

Grmoja u novoj objavi kaže da se "HDZ sav zapjenio u uvjeravanju kako su moje optužbe lažne, a predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Bačić tvrdi kako uopće nije vidio dokumente koje sam dostavio svim klubovima zastupnika u Saboru. Bačić izgleda ništa ne zna, baš kao ni Plenković".

OSUMNJIČENIK PRIKUPIO "RELEVANTNE" PODATKE ZA DORH-OVO MUNJEVITO ODBACIVANJE PRIJAVE NAKON PLENKOVIĆEVE...

Objavljuje Nikola GrmojaSrijeda, 7. listopada 2020.

Komentirao je i reakciju DORH-a, iz kojeg je poručeno da je kaznena prijava odbačena na temelju relevantnih podataka. "Međutim, pristigli dokumenti dokazuju kako je navodno 'relevantne' podatke za DORH prikupio inspektor MVEP-a Božić, koji je u prvoj rečenici iste kaznene prijave osumnjičen za zataškavanje kriminala u Australiji", kaže Grmoja u svojoj objavi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene