Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neviđeni incident

Grmoja o padu letjelice: "Na vlasti imamo neozbiljne ljude. Svakome je jasno da Banožić nakon ovoga ne može biti ministar"

Mostovac Nikola Grmoja komentirao je izjave o padu bespilotne letjelice te pozvao ministra obrane na ostavku.

Grmoja je, upitan za komentar vezano uz različite procjene stručnjaka koliko je kilograma eksploziva bilo u sovjetskoj bespilotnoj letjelici koja je prošli četvrtak pala u Zagrebu, izjavio da "nakon ovoga ministar obrane Mario Banožić više ne može biti ministar".

"Ja nisam stručnjak niti želim na bilo kakav način komentirati nešto što je još u tijeku, a očito je istraga još u tijeku, ali očito mi na vlasti imamo neozbiljne ljude koji su prije završetka istrage spremni davati takve izjave uzbunjivati građane i hrvatski narod. Ja o toj temi jako malo znam i ne želim bilo šta komentirati, ali mislim da je svakome sa imalo razuma jasno da ministar Banožić nakon ovoga ne može biti ministar", rekao je Nikola Grmoja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna spremni braniti teritorij NATO o detaljima pada drona u Zagrebu: "Bio je nenaoružan i ponestalo mu je goriva. Nastavlja se istraga s našim partnerima"

"Ne samo zbog činjenice da se to dogodilo, a da naša protuzračna obrana nije reagirala, nego i zbog same komunikacije nakon ovog neviđenog incidenta", ustvrdio je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene