Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludo vrijeme

Primorci u šoku nakon nevremena: "Apokalipsa. Toga u mojih 30 godina života ovdje nije bilo"

Aktualno Galerija Šteta na Kvarneru - 4 Šteta na Kvarneru - 4 Foto: Vijesti u 17 Šteta na Kvarneru - 3 Šteta na Kvarneru - 3 Foto: Vijesti u 17 Šteta na Kvarneru - 2 Šteta na Kvarneru - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Šteta na Kvarneru - 1 Galerija 1/4 >>
Oluja je noćas zahvatila i područje Kvarnera. Prvo je počelo jako grmljavinsko nevrijeme, a nakon toga pala je tuča veličine oraha koja je trajala nekoliko minuta.

Nevrijeme je najviše štete izazvalo na području Dramlja, Jadranova i Omišlja na otoku Krku. Najviše su stradali automobili, fasade i krovovi kuća. Na terenu su djelatnici komunalnog redarstva, popisuju štetu kako bi utvrdili postoje li elementi za proglašenje elementarne nepogode.

"Udarilo je u staklo koja su zadnja, peta vrata, to je sve polomljeno", rekao je Romeo Deša iz Omišlja i dodao da je nastala šteta od 650 eura.

Komunalna redarka Općine Omišalj Žaklina Učakar ispričala je za Dnevnik Nove TV na čemu je nastala najveća šteta.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Hrvatskoj Stiglo nevrijeme FOTO Nova runda oluje nad središnjom Hrvatskom: Munje parale nebo, snažan pljusak u Zagrebu

Pročitajte i ovo KB Sveti Duh Procjenjuje se šteta Zbog olujnog nevremena: U zagrebačkoj bolnici odgodili operacije na 24 sata

"Oštećena su najčešće vozila, fasade, razbijena su vjetrobranska stakla, prozori na kućama, aluminijska bravarija, vrata, prozori."

Ništa bolje nije bilo ni u Dramlju.

"Nekoliko minuta apokalipsa. Znači, nešto se čudno događa. Toga u mojih 30 godina života ovdje nije bilo. Na mojim kvalitetnim stolicama u dvorištu rupe su kao da ih je netko bušio bor-mašinom", ispričao je Dragan Visković iz Dramlja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene