Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

FOTO Policija otkrila detalje bizarne nesreće: Bio je pijan i nije bio sam u vozilu, a evo i kako je sletio na krov

Nesreća u Slatini
Nesreća u Slatini ICV.hr
Aktualno Galerija Nesreća u Slatini - 4 Nesreća u Slatini - 4 Foto: ICV.hr Nesreća u Slatini - 2 Nesreća u Slatini - 2 Foto: ICV.hr Nesreća u Slatini - 1 Nesreća u Slatini - 1 Foto: ICV.hr Nesreća u Slatini - 3 Nesreća u Slatini - 3 Foto: ICV.hr +0 Nesreća u Slatini Galerija 1/5 >>
Kako li mu je to uspjelo, pitaju se mještani i svjedoci pomalo prometne bizarne nesreće. U noćnim satima s nedjelje na ponedjeljak vozač je završio na krovu parkiranih automobila.

Nesreća se dogodila u Slatini oko jedan sat poslije ponoći, najvjerojatnije uslijed kiše i nepovoljnih vremenskih uvjeta, zbog čega je vozač izgubio nadzor nad vozilom.

Pročitajte i ovo Denis Buntić strahuje za život Supruga Denisa Buntića snimila kako je on tuče i zlostavlja: "Ku*vo bolesna, da nisi pisnula više, ubit ću te!"

Uslijed udarca u parkirana vozila jedan se preokrenuo na bok, a sam automobil koji je izgubio nadzor završio je na krovu ostalih vozila, javlja ICV.

Fotografije s mjesta događaja su zapanjujuće. Policija je nakon završenog očevida uspjela rasvijetliti okolnosti te nesreće, u kojoj, pukom srećom, nije bilo ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pamtit će taj travanj Protiv trojice hrvatskih policajaca podignuta optužnica! Zaustavili vozilo i pristali na suludi vozačev plan

Policija je nakon završenog očevida potvrdila da je 49-godišnji vozač bio pod utjecajem alkohola te mu je izmjereno 0,86 promila u krvi. S njim je u vozilu bio i 18-godišnja, a obojica nisu imala vezane pojaseve. Pukom srećom izbjegli su teže ozljede. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina i skliski kolnici.

Izvještaj policije donosimo u cijelosti:

"U noći sa subote na nedjelju se u Ulici kralja Zvonimira u Slatini dogodila nesvakidašnja prometna nesreća koja je obzirom na prizor četiri razbijena vozila samo srećom završila bez nastradalih, s većom materijalnom štetom, izvijestila je virovitičko-podravska policija.

Vozač osobnog automobila starosti 49 godina kod kojega je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,86 g/kg je u subotu prije ponoći u Ulici kralja Zvonimira u Slatini uzrokovao slijetanje vozila s ceste. Ovaj vozač je upravljao vozilom neprilagođenom brzinom uvjetima na cesti, odnosno mokrom kolniku i smanjenoj preglednosti uslijed kiše koja je padala i noćnim uvjetima vožnje, uslijed čega je došlo do nekontroliranog kretanja vozila po kolniku.

Prvo je vozilom zahvatio šljunčani kolni prilaz i prednjim dijelom vozila udario u smjerokazni stupić, nakon čega je, nastavivši nekontrolirano kretanje po zelenoj površini došlo do zanošenja vozila i udara lijevom bočnom stranom vozila u drveni nosač telekomunikacijske infrastrukture koji je bio pričvršćen za betonski nosač i metalni ormarić pokraj njega. Drveni stup je pao na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu, kojom prilikom je došlo do odbacivanja vozila u zrak i udara lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio prvoga parkiranog vozila koje je pomaknuto i prevrnuto na desnu bočnu stranu, pri čemu je zadnjim dijelom udarilo u obiteljsku kuću, a gornjim dijelom u sljedeće parkirano vozilo, dok je vozilo u pokretu poprečno zaustavljeno gornjim dijelom na gornjim dijelovima dva parkirana vozila.

Osim vozača je u ovoj prometnoj nesreći sudjelovao i 18-godišnji putnik. Vozač i putnik nisu koristili sigurnosni pojas", stoji u priopćenju policije.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene