Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.600 putnika

Evo tko najviše plovi na ovom ljepotanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od najvećih talijanskih kruzera uplovio je u Split. Zovu ga i ploveći hotel jer ima i bazene, saune, restorane.

Pravi mali plutajući grad. Omiljeni dio kruzera većini putnika je dio s bazenima.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

'Dio s bazenima, središnji dio broda gdje se mnogi opuštaju, sunčaju i uživaju u pogledu na Split, je mnogima najomiljeniji dio', rekao je Giada Piccin, dio posade Costa Classice.

Da užitak bude potpun tu je i jacuzzi. Ali, na 220 metara dugom talijanskom krstašu raspoređeni su casino, fitness, spa &wellnes, sauna, saloni ljepote, restorani, pa i kazalište gdje svakog dana igraju dvije predstave.

>>Na luksuznim krstarenjima misteriozno nestalo 165 ljudi

'Ako netko kasni na predstavu ovdje je i televizijska ekipa koja sve snima pa gosti kasnije mogu pogledati u svojim kabinama kako je to izgledalo', rekao je Gregor.

Središte brodskog života ustvari je Piazza Navona i plesna dvorana koje je glavno mjesto za susrete, ples i zabavu. Najčešći gosti na ovom krstarenja su Talijani, slijede ih Nijemci i Englezi. A svaki dan su u drugom gradu.

'Odlično nam je, posada je ljubazna i sve je sjajno', rekao nam je jedan gost.

654 kabine. 11 paluba. Više od 1.600 putnika. Luksuz koji je nekad davno većina mogla samo sanjati, a rijetki priuštiti - u zadnje vrijeme postao je česta kombinacija za odmor mnogim obiteljima ili parovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene