Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez traga

Jeste li ga vidjeli? Mladić na području Splita otišao prošetati psa i nije se vratio

Loris Mihić
Loris Mihić Foto: MUP
Traje potraga za 27-godišnjakom Lorisom Mihićem koji je nestao na području Splita te mu od petka, 7. lipnja nestaje svaki trag.

Na području Splita nestao je 27-godišnji Loris Mihić. "On je u petak otišao u šetnju sa psom oko 20:30. Njegova uobičajena ruta je preko Žnjana prema Marjanu, a uvijek ide navečer prošetati sa psom i njihove šetnje dugo traju. Loris se nije javljao na mobitel te smo alarmirali policiju", rekla je za DNEVNIK.hr njegova majka. Od petka mu se gubi svaki trag. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković slavi pobjedu EU izbori VELIKA GALERIJA Razdragan Plenković objasnio zašto su Hrvati glasali za HDZ te izazvao euforiju

Mladić je visok 186 centimetara, ima kestenjastu boju kose i sive oči, četvrtasto lice te oko 80 kilograma. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu s prugama kratkih rukava, tamno plave traperice i crne tenisice te nosi sivo-smeđe naočale. S njim je bio njegov pas, bijeli retriver.

Loris Mihić Loris Mihić Foto: MUP

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr. Obitelj moli da se sve informacije o Lorisu jave na broj 091 325 7835.

Priča je dobila sretan završetak, a više detalja pogledajte <<OVDJE

Pročitajte i ovo Biljana Borzan i Peđa Grbin EU izbori 2024 Slavlje u SDP-u, Grbin poručio: "Kod nas se radi ono za što se kandidiraš, nije nam trebao pokrovitelj"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene