Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka otkrila detalje

Sretan kraj potrage za Lorisom: "Možda mu je trebalo da se malo ispuše"

Loris Mihić
Loris Mihić Foto: MUP
Potraga za Lorisom Mihićem, 27-godišnjakom iz Splita, sretno je okončana, a njegova majka ispričala nam je kako je i gdje pronađen.

Priča o nestalom mladiću Lorisu Mihiću iz Splita ipak ima sretan završetak. Mladić je pronađen, a njegova majka Ankica Mihić za DNEVNIK.hr ispričala je detalje.

U petak 7. lipnja prijavljen je nestanak Lorisa Mihića, kojem se nakon odlaska u večernju šetnju sa psom gubi svaki trag. Njegova majka danas nam je potvrdila da se Loris vratio kući u Split.

Pročitajte i ovo Ilustracija NP Mljet Kit uočen u Mljetskom kanalu

Pronađen je sa psom Pablom na kolodvoru u Šibeniku te su obojica živi i zdravi. Majka nam je ispričala da Loris nije bio umrežen, pa nije ni shvaćao da je situacija s njegovim nestankom tako ozbiljna. Otišao je iz grada jer mu je, kako kaže majka, trebalo odmora.

"Loris je bio odličan student, odlično dijete. U posljednje je vrijeme malo izoliran, pogodile su ga neke studentske nepravde, privatni problemi. On je uvijek bio malo drukčiji od današnje mladeži, sportski tip, nije ovisnik o tehnologiji. Možda mu je trebalo da se malo ispuše", izjavila je majka.

Kroz smijeh nam je rekla da se i sam našalio na svoj račun:. "Rekao je da je kao Cervantes, otišao tražiti ljubav", kaže Ankica Mihić. 

Za razliku od Lorisa, koji se već vratio kući, Pablo je još uvijek u skloništu za životinje, gdje su ga smjestili dok je Loris boravio u policiji, no uskoro bi i on trebao stići u Split.

Pročitajte i ovo Francuski predsjednik Emmanuel Macron Ponovo na birališta Francuska se priprema za parlamentarne izbore: "Ovi će biti najvažniji u povijesti Pete republike"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene