Tko su maskirani napadači na građane srpske nacionalnosti u selima kod Knina policija ne otkriva.

Galerija


Poznato je tek da je nekoliko osoba uhićeno, ispitano i pušteno na slobodu. Kako bi se smirile tenzije - u Kninu je od poslijepodneva i glavni ravnatelj policije.

Vezani članci Predsjednik Savjeta za nacionalne manjine Aleksandar Tolnauer (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Savjet za nacionalne manjine o napadu kod Knina: ''Nisu napadnuti samo Srbi nego i cijela Vlada'' Dragana Jeckov, Milorad Pupovac i Boris Milošević (Foto: Pixsell,Patrik Macek) "Dogodio se još jedan napad na Srbe - psovali su mu majku četničku i završio je u bolnici"

Dva dana nakon incidenata u okolici Knina ne jenjava strah među mještanima. Da je stanje sigurnosti donekle porušeno, ali i dalje je sigurno rekao je ravnatelj policije Nikola Milina koji boravi u Kninu.

Policija kaže da je istraga u tijeku i traže napadače. U istragu je uključen i forenzični centar Ivan Vučetić iz Zagreba.

Neslužbeno doznajemo da se izrađuje fotorobot osobe koja je bila u kafiću u Uzdolju netom prije nego se dogodio napad. Ondje su kažu mještani, vidjeli nepoznatu osobu koja se ponašala nervozno. Nije ni ispila piće do kraja. Napustila je kafić, a nekoliko minuta kasnije dogodio se napad.

To bi mogao biti ključan trag policiji da dozna tko su bili maskirani napadači.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

U uvali Pučišća na Braču iz jahte ispuštene fekalije?