Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko su napadači?

Napad kod Knina: Izrađuje se fotorobot osobe koja je bila u kafiću i neobično se ponašala netom prije napada

Napad u Đevrskama (Foto: Dnevnik.hr)
Napad u Đevrskama (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sanja Jurišić (Foto: Dnevnik.hr) Sanja Jurišić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Napad u kafiću kod Knina (Foto: Dnevnik.hr) Napad u kafiću kod Knina (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Đevrske (Foto: Dnevnik.hr) Đevrske (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Napad u Đevrskama (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Tko su maskirani napadači na građane srpske nacionalnosti u selima kod Knina policija ne otkriva.

Poznato je tek da je nekoliko osoba uhićeno, ispitano i pušteno na slobodu. Kako bi se smirile tenzije - u Kninu je od poslijepodneva i glavni ravnatelj policije.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Dva dana nakon incidenata u okolici Knina ne jenjava strah među mještanima. Da je stanje sigurnosti donekle porušeno, ali i dalje je sigurno rekao je ravnatelj policije Nikola Milina koji boravi u Kninu.

Policija kaže da je istraga u tijeku i traže napadače. U istragu je uključen i forenzični centar Ivan Vučetić iz Zagreba.

Neslužbeno doznajemo da se izrađuje fotorobot osobe koja je bila u kafiću u Uzdolju netom prije nego se dogodio napad. Ondje su kažu mještani, vidjeli nepoznatu osobu koja se ponašala nervozno. Nije ni ispila piće do kraja. Napustila je kafić, a nekoliko minuta kasnije dogodio se napad.

To bi mogao biti ključan trag policiji da dozna tko su bili maskirani napadači.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene