51. neretvanski derbi između Opuzenaca i Metkovaca u Opuzenu imao je do sada neviđeno međunarodno obilježje.

Galerija


Kineski radnici s gradilišta Pelješkoga mosta došli su podržati opuzenski Neretvanac, što se nije svidjelo navijačima Neretve, Blue White Killersima.

Vezani članci Autocesta A3, ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Odbijena žalba Kineza, HAC ide u novi natječaj za 17,5 km autoceste na koridoru Vc Nova splitska sveučilišna bolnica mogla bi niknuti u Klisu (Foto: Dnevnik.hr) Investicija od milijardu i pol eura: "Kinezi su za mene najbolji meštri na svijetu, to su pravi ljudi"

Neretvančevi kineski navijači došli su s velikim dvojezičnim transparentom na kojem je poruka "Mi volimo Hrvatsku… gradimo mostove prijateljstva…!".

Blue White Killersi uzvratili su podrškom Hong Kongu, u kojem se posljednjih mjeseci događaju masovne demonstracije protiv kineske vlasti. Izvjesili su na tribinu plahtu s porukom "Hong Kong iz not China!".

Kinezi su transparent prijavili policajcima, koji su na kraju uklonili plahtu s tribina, piše LIKEmetkovic.hr.

Susret Neretvanca iz Opuzena i Neretve iz Metkovića obilježila je velika posjećenost na tribinama na kojima je bilo više od tisuću ljudi, a utakmica je na kraju završila rezultatom 1:1.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju