Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRI MJESECA OD NESTANKA

Nenad Periš vratio se u Split: "Srce mi je ostalo s mojim sinom, u Beogradu. Vratit ću se da bih nastavio tražiti mog Mateja"

Nenad Periš
Nenad Periš Foto: DNEVNIK.hr
Nenad Periš vratio se u Split, nakon što je više od tri mjeseca bio u Beogradu, gdje je nestao njegov sin Matej.

Matej Periš nestao je u noći 30. na 31. prosinca prošle godine u Beogradu. S društvom je bio u noćnom klubu Gotik, a onda je napustio klub iz dosad nepoznatih razloga. Periša su idućih desetak minuta uhvatile nadzorne kamere, a onda mu se na šetalištu uz rijeku Savu gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Matej Periš "Moje izgubljeno blago" Matej bi slavio 28. rođendan: Nenad Periš posvetio sinu emotivnu pjesmu splitskog kantautora Nenad Periš SHRVANI OTAC Nenad Periš oglasio se nakon nalaza obdukcije njegova sina: "Žao mi je što kamere nisu radile. Odnio je tajnu u grob..."

Potraga još uvijek traje, a njegov otac Nenad Periš tek se ovih dana vratio u Split.

"Morao sam se vratiti doma. Tu mi je familija, kćerke, morao sam se vratiti da bih pokušao nastaviti s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovik. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja.

U kontaktu sam sa srbijanskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije", kazao je Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene