Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAPADNO OD PETRINJE

Nema mira na Baniji, građane probudilo novo podrhtavanje usred noći: ''Duže je trajao nego proteklih par puta i osjetio se jače''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I godinu dana nakon razornog potresa Banijci i Banijke nemaju mira. Pored obnove koja praktički stoji, s podrhtavanjima liježu, ''spavaju'' i bude se.

U noći 11. siječnja 2022. godine u 2:32 seizmografi hrvatske Seizmološke službe zabilježili su umjeren potres s epicentrom sedam kilometara zapadno od Petrinje.

''Magnituda potresa iznosila je 3,3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na IV stupnja EMS ljestvice'', objavili su iz Seizmološke službe.


Građane je novi potres uznemirio, tim više jer je i večer prije okolicu Petrinje pogodio još jedan potres.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEMA MIRA Novi potres s epicentrom kod Petrinje, hrvatski seizmolozi objavili kolika je bila magnituda
Pročitajte i ovo Provjereno: Obitelj Dimitrić PRIČA EMISIJE PROVJERENO Banovina je novi Vukovar? "Uložio sam na tisuće kuna, a statičar mi kaže da sam novac bacio u smeće"

Taman kad su neki zaspali, ponovno je, kako su pojedini komentirali: ''Baš jako zatreslo'', ''Nema spavanja", "Snažan udar i kratko ljuljanje", "Duže je trajao nego proteklih par puta i osjetio se jače nego unazad neko vrijeme".




 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene