Pao je sustav za prijavu na natječaj za energetsku obnovu kuća.


U 9 sati počele su prijave na natječaj za energetsku obnovu kuća. Stranica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pala je nakon pola sata. 

"Poštovani, sustav je trenutno nedostupan zbog tehničkih poteškoća te nije moguće podnijeti prijavu. Novi termin zaprimanja prijava bit će uskoro objavljen. Zahvaljujemo na razumijevanju", stoji na stranici. 

Ista stvar se dogodila i prošle godine. 

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem, pa je sustav očigledno bio preopterećen. Prijave se podnose putem sustava najbrži prst i to je jedini put do novca. 

Stiglo je i priopćenje iz Fonda.

"Nakon što je 14.10. od 9 sati trebao krenuti sa zaprimanjem prijava za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, došlo je do tehničkih poteškoća uslijed kojih korisnicima sustav ePrijave nije bio dostupan.

Ovim se putem ispričavamo svim zainteresiranim građanima zbog nastale situacije i neugodnosti koje im je ista prouzročila.

Zaduženi tim informatičara i programera intenzivno radi na uklanjanju svih programskih i infrastrukturnih barijera uslijed kojih je došlo do poteškoća u radu sustava ePrijave.

Zaprimanje prijava na Javni poziv se privremeno odgađa te ćemo o novom datumu zaprimanja obavijestiti javnost u najkraćem mogućem roku. Svi građani zainteresirani za ovaj poziv dobit će novu priliku prijaviti svoje projekte za sufinanciranje", objavljeno je. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju