Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragičan nestanak

Treći dan potrage za Marijanom Seifert: Nastavlja se pretraživanje Save

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u petak nastavlja pretraživati područje rijeke Save i širu okolicu zagrebačkog mosta gdje je u srijedu pronađen Marijanin mobitel i novčanik.

Velika potraga za nestalom Marijanom Seifert ušla je u treći dan. U podne će se nastaviti pretraživanje rijeke Save i područja oko rijeke. Podsjetimo, Marijanin mobitel i dokumenti pronađeni su kod mosta Mladosti u Zagrebu, u blizini naselja Savica gdje Marijana živi sa suprugom Karlom, koji je i prijavio njezin nestanak u srijedu ujutro.

Područje rijeke u četvrtak su intenzivno pretraživale brojne službe od vatrogasaca, ronioca ATJ Lučko do interventne policije, koja je obilazila sam dio uz korito rijeke. Područje su pregledavali i dronovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POLICIJA JU TRAŽI Suprug Marijane iz BB-a: "Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku... Policija ima njezin mobitel"

Pročitajte i ovo Marijana Seifert s ocem Ivom otac pomaže u potrazi Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

38-godišnja Marijana Seifert, inače bivša reality zvijezda i pobjednica regionalnog Big Brothera, nestala je u noći s utorka na srijedu. Posljednji puta ju je vidio suprug te večeri, prije odlaska na spavanje. Od tada joj se gubi svaki trag.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene