Splitski sexgate dobio je nastavak. U javnost je iscurila prepiska Bojana Ivoševića i maloljetne djevojke iz koje se vidi kako Ivošević ne odustaje od nagovaranja da maloljetnica dođe u Split, unatoč tome što mu je djevojka napisala kako nema 18 godina.

Galerija Poruke Bojana Ivoševića - 3 Bojan Ivošević - 2 Dopisivanje: Ilustracija - 3 +2 Poruke Bojana Ivoševića - 1

Još u ponedjeljak je kandidat za dogradonačelnika Splita Bojan Ivošević rekao kako je komunikaciju prekinuo čim mu je maloljetna Srpkinja rekla koliko ima godina.

Međutim, prepiska koju je vodio s njom malo je drugačija.

M: Mislim da sam sasvim u redu za nepunih 18.
B: Za*ebaješ?
M: Seka kaže da ti je Luka sve kazao.
B: Vraga je on meni reka. Ček, kad si ti rođena?
M: Ja imam informaciju da ti je sve preneo.
B: Naje*ao je kad ga vidim. Ail svejedno ima da dođeš. 
M: Na jesen 2004. skoro 18 imam. Nekakav problem?
B: Možda nema problema, izgleda da si dovoljno stara.
M: I što ćemo mi onda?
B: A izgleda da možemo što hoćemo. Dolaziš?

Nakon ovih poruka Ivošević je poslao i sliku.

"Radi se o reciklaži materijala gdje sam ja rekao da je taj dan još trajao u vidu deeskalacije i to je to, nema ništa novo. Doslovno niti jedna nova poruka nije izašla u zadnjih 24 ili 48 sati otkad se to dogodilo", tvrdi Ivošević.

Mislav Bago - 2 Komentar Mislava Bage: "Čak i da je bio hakiran i navučen... Mogle su mu se neke lampice upaliti." Istaknuo i što je u svemu bilo najskandaloznije

Željko Kerum - 2 Kerum za Dnevnik Nove TV o seks-aferi koja trese Split: "A to što Puljak kaže da će on mene tužiti... Samo neka izvoli"

Na upit reportera Dnevnika Nove TV zar ne smatra da je lagao ako je rekao u ponedjeljak da je prekinuo komunikaciju kad je djevojka rekla da nema 18 godina - Ivošević odgovara: "Vidite po datumu, isti dan je jedno i drugo. Tako da nisam lagao. Rekao sam da je išla deskalacija i prestanak komunikacije", zaključio je. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju