Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O SEKS-SKANDALU

Komentar Mislava Bage: "Čak i da je bio hakiran i navučen... Mogle su mu se neke lampice upaliti." Istaknuo i što je u svemu bilo najskandaloznije

Aktualno Galerija Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 2 Foto: DNEVNIK.hr Mislav Bago - 3 Mislav Bago - 3 Foto: DNEVNIK.hr Mislav Bago - 4 Mislav Bago - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Mislav Bago - 1 Galerija 1/4 >>
Reporter Dnevnika Nove TV Mislav Bago prokomentirao je seks-skandal suradnika bivšeg splitskog gradonačelnika Ivice Puljka.

Mislav Bago je za Dnevnik Nove TV komentirao navodno dopisivanje bivšeg splitskog gradskog vijećnika Luke Baričića s dvije djevojke iz Srbije, od kojih je jedna često naglašavala da je maloljetna.

"Uvijek ista reakcija Ivice Puljka. Umjesto da izraze žaljenje, možda i ostavku - oni kreću u napad. Čak i da je bio hakiran i navučen Puljkov suradnik - ne može se opravdati činjenica da poziva Aleksandru na seks. U transkriptima koje smo vidjeli puno više ima ijekavice nego ekavice za nekoga tko je odrastao u Beogradu. Mogle su mu se neke lampice upaliti", smatra Bago.

Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

Ističe da mu je najskandaloznija bila Puljkova izjava u kojoj govori o seksualnom invaliditetu. "Dodatno je tog čovjeka uništio, koji je politički mrtav, a vjerojatno i emotivno. Danas je cijela nacija doznala da je invalid. Mislim da je krajnje neprimjereno za nekoga tko želi voditi drugi najveći grad u zemlji", rekao je Bago.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević - 3 BARIČIĆ PODNIO PRIJAVU Ivošević nakon seks-skandala dao iskaz u policiji pa komentirao poziv djevojci na sladoled: "Tada nisam znao koliko ima godina"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nepotrebno i neprimjereno Prvobraniteljica osudila reakcije: "Apostrofiranje Baričićevog invaliditeta predstavlja povredu dostojanstva"

Osvrnuo se i na Bojana Ivoševića. "Znamo koja je tajna Meghan Markle, ali ne znamo za ovo. Tri afere su bile u godinu dana. Dobro je kada šef ima povjerenje u najbliže suradnike, ali ne da ga drži u šaci, već Puljak bez Ivoševića ne može dobiti Split. On će ići do kraja. Nastavi li se ovako, Puljak će biti sljedeći", zaključio je Bago. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene