Policajac (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policajac (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vozač koji je u utorak na zagrebačkom Gornjem Gradu počinio prometni prekršaj mogao bi odgovarati i kazneno jer je se od kazne bezuspješno pokušao 'izvući' guranjem u ruku dvjesto kuna policajcu, izvijestila je zagrebačka policija koja će 45-godišnjeg vozača prijaviti Uskoku zbog davanja mita.


Muškarca su u utorak oko 14 sati u Ulici Gornje Prekrižje zaustavili pripadnici interventne policije zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a on se s dvjesto kuna u rukama obratio policajcu i tražio da ga pusti.

Prometna kamera, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Vozači, oprez! Stižu nove kamere za koje nećete ni znati da vas snimaju, a uz njih i rigorozne kazne

Traktorska nesreća, ilustracija (Foto: Pixsell, Filip Kos) Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj su poginule petogodišnja djevojčica i njezina prabaka

Osumnjičenik je potom pokušao staviti novac u ruku policijskom službeniku koji ga je upozorio da time čini kazneno djelo, ali mu je on svejedno ponovno ponudio da uzme novac, kažu u policiji.

Protiv muškarca će biti podnijeta prijava Uskoku pa mu uz prekršajnu kaznu prijeti i kazneni progon zbog davanja mita za što je prema Kaznenom zakonu propisana kazna od jedne od osam godina zatvora. (Hina)

Bunjac o snimci svađe s Vuletićem: ''Urlali su na mene i psovali sve živo. Maltene su me prebili da potpišem ostavku''