Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio dvostruku prijavu

Zatečen u prometnom prekršaju, pa pokušao podmititi policajca, u ruke mu gurao 200 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač koji je u utorak na zagrebačkom Gornjem Gradu počinio prometni prekršaj mogao bi odgovarati i kazneno jer je se od kazne bezuspješno pokušao 'izvući' guranjem u ruku dvjesto kuna policajcu, izvijestila je zagrebačka policija koja će 45-godišnjeg vozača prijaviti Uskoku zbog davanja mita.

Muškarca su u utorak oko 14 sati u Ulici Gornje Prekrižje zaustavili pripadnici interventne policije zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a on se s dvjesto kuna u rukama obratio policajcu i tražio da ga pusti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pažnja, snima se! Vozači, oprez! Stižu nove kamere za koje nećete ni znati da vas snimaju, a uz njih i rigorozne kazne

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragedija u Istri Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj su poginule petogodišnja djevojčica i njezina prabaka

Osumnjičenik je potom pokušao staviti novac u ruku policijskom službeniku koji ga je upozorio da time čini kazneno djelo, ali mu je on svejedno ponovno ponudio da uzme novac, kažu u policiji.

Protiv muškarca će biti podnijeta prijava Uskoku pa mu uz prekršajnu kaznu prijeti i kazneni progon zbog davanja mita za što je prema Kaznenom zakonu propisana kazna od jedne od osam godina zatvora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene