Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Istri

Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj su poginule petogodišnja djevojčica i njezina prabaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak su na području Barbana prilikom prevrtanja traktora smrtno stradale dvije osobe. Policija je objavila detalje te nesreće.

Prilikom prevrtanja traktora u utorak oko 19:30 na šumskom putu kod mjesta Bičići, na području općine Barban, smrtno su stradale dvije osobe.

Pročitajte i ovo Policija pola sata iza ponoći U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Nesreća se dogodila kada je 79-godišnjak upravljao traktorom IMT 533 pulske registarske oznake. Na stražnjem dijelu vozila je bio traktorski priključak (sanduk) u kojemu je nepropisno prevozio 74-godišnjakinju i dijete. Riječ je o praunuci i prabaki, javlja Hina.

Dolaskom do uzbrdice traktor se, iz zasad neutvrđenih razloga, počeo kretati unazad te je skrenuo izvan šumskog puta i prevrnuo se u lokvu Močar. Putnice i vozač pali su u lokvu, a traktor se prevrnuo na njih.

Na mjestu događaja smrtno je stradala 74-godišnjakinja, dok su dijete pokušali reanimirati djelatnici hitne medicinske pomoći, no, nažalost, nisu uspjeli te je liječnica konstatirala smrt djeteta u 21:20.

"Tijela preminulih prevezena su na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavljaju utvrđivati sve okolnosti događaja", priopćeno je iz PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene