Obavijesti Video Pretražite Navigacija
raspisana i tjeralica

Predao se Ivan Giljanović nakon 11 mjeseci bijega: Došao u lisicama i rekao da je ''sad napokon mir''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predao se Ivan Giljanović nakon 11 mjeseci bijega. Za Giljanovićem je raspisana tjeralica zbog pucanja u Marka Bekavca, a pobjegao je 1. svibnja 2018. U splitsku policijsku postaju došao je u pratnji dvojice policajaca.

37-godišnji Ivan Giljanović odlučio se nakon 11 mjeseca bijega sam predati u četvrtak policiji u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija. Giljanović se dao u bijeg 1. svibnja prošle godine, nakon čega je za njim raspisana tjeralica i europski uhidbeni nalog.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

U splitsku policiju došao je s lisicama na rukama i u pratnji dvojice policajaca. ''Predao sam se samo zato što je sad napokon mir'', rekao je Giljanović za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, na Praznik rada prošle godine u Splitu su se 27-godišnji Ivan Bekavac i Giljanović sukobili, a Giljanović je izvukao pištolj i upucao Bekavca u nogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene