Liječnici, ilustracija
Liječnici, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

Portal najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj po izboru svojih korisnika.


Osmu godinu zaredom portal najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj po izboru korisnika portala.

Kako navode, cilj je stvoriti što realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima, a kriteriji po kojima su birani najbolji bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara.

Također, neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir.

Nataša Ban Toskić Obiteljski liječnici o najnovijim naputcima Ministarstva zdravstva: "Kao struka smo pred totalnim raspadom"

Liječnici, ilustracija Cijepljenje starijih i teško pokretnih: Ministarstvo zdravstva ima novi zadatak za obiteljske liječnike i Domove zdravlja

Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju