Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josić protiv Josića

Naguravanja i prijetnje u središtu Vukovara: "Jesi ti otporan na metak, sine? Pazi što radiš“

Pavao Josić i Tomislav Josić (Foto: Živi zid/Facebook/ Screenshot)
Pavao Josić i Tomislav Josić (Foto: Živi zid/Facebook/ Screenshot) Živi zid/Facebook/ Screenshot
Aktualno Galerija Pavao Josić i Tomislav Josić (Foto: Živi zid/Facebook/ Screenshot) Pavao Josić i Tomislav Josić (Foto: Živi zid/Facebook/ Screenshot) Foto: Živi zid/Facebook/ Screenshot Pavao Josić (Foto: Dnevnik.hr) Pavao Josić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Josić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Živi zid objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici videosnimku u trajanju od 35 sekundi koja prikazuje reakciju savjetnika HDZ-ovog gradonačelnika Tomislava Josića na susret s koordinatorom Živog zida za Vukovarsko-srijemsku županiju. Pale su i prijetnje.

U središtu Vukovara došlo je do verbalnog sukoba, a potom i do naguravanja predsjednika Savjeta za branitelje gradonačelnika Vukovara Tomislava Josić i koordinatora Živog zida Vukovarsko-srijemske županije Pave Josića. Snimku je objavio Živi zid na svojoj službenoj Facebook stranici.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

"Ekskluzivno. Istraživanje menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru naišlo na reakciju savjetnika HDZ-ovog gradonačelnika, Tomislava Josića: psovanje, primitivizam i prijetnje smrću koordinatoru Živog zida Vukovarsko-srijemske županije i vijećnika u Gradskom vijeću Grada Vukovara“, navodi se u objavi Živog zida.

Na snimci Tomislav Josić svog prezimenjaka pita: "Jesi ti otporan na metak, sine? Možeš se ti braniti koliko god hoćeš. Pazi što radiš“.

Tomislav Josić se nakon toga udaljava, no ponovno se vraća, kada je vidio da supruga koordinatora Živog zida sve snima mobitelom. Njih dvojica se potom naguravaju.

Nakon toga Pavao Josić kaže kako Tomislav Josić ne smije dirati njegovu ženu, na što ovaj kaže "Ma nemoj, smeće jedno".

Nakon napada, oba aktera obratili su se novinarima. "Nisam to doživio ozbiljno kao prijetnju, međutim mislim da će institucije odraditi svoj posao kao što bi rekao naš premijer" rekao je Pavao Josić te rekao kako nije prijavio slučaj policiji te kako to neće ni napraviti.

Tomislav Josić tvrdi kako je već nekoliko puta bilo riječi o obračunu te da je njegov suparnik stalno ponavljao kako ga se ne boji te kako se zna braniti. "Ha na to iskreno da vam kažem meni je prvo došlo na pamet da je čovjek supermen, da se on ničeg ne boji. Ja sam na to rekao u šali pa ti mora da si na metke otporan kad se ti ne bojiš. Međutim oni su sve to iscenirali, isjekli taj dio i ispada da ja njemu prijetim" branio se Tomislav Josić te zaključio kako on nema zašto prijetiti Pavlu.

Pavao Josić kaže kako je razlog ovome što je od Grada Vukovara službeno zatražio odgovor na pitanje koliko je Tomislavu Josiću isplaćeno novca iz gradskog proračuna, dok Tomislav Josić tvrdi kako je Pavao Josić tražio obračun, no kaže kako mu nije prijetio, prenosi Večernji list.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene