Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KASNO POSLIJEPODNE

FOTO Nad Sesvetama se pojavio oblak gustog crnog dima: Građani zabrinuti, doznali smo o čemu je riječ

Dim nad Sesvetama
Dim nad Sesvetama Čitatelj/DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dim nad Sesvetama Dim nad Sesvetama Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr Dim nad Sesvetama 2 Dim nad Sesvetama 2 Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr Dim nad Sesvetama 3 Dim nad Sesvetama 3 Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr Dim nad Sesvetama 4 Dim nad Sesvetama 4 Foto: Čitatelj/DNEVNIK.hr +0 Dim nad Sesvetama 5 Galerija 1/5 >>
U kasnim poslijepodnevnim satima nad Sesvetama se pojavio gusti oblak crnog dima.

U kasnim poslijepodnevnim satima portalu DNEVNIK.hr javili su se zabrinuti čitatelji dostavivši fotografije na kojima se vidi gusti crni dim iznad Sesveta.

Iz JVP Grada Zagreba kazali su nam da nije riječ o požaru već o spaljivanju komunalnog otpada, među kojima su naveli kabele i žice. Upozoravaju da ovo nije prvi put te da se "zna tko to radi".

Pročitajte i ovo Ilustracija izazovi ogrjevne sezone Vatrogasci savjetuju kako smanjiti broj požara u kućanstvima: Što napraviti ako do požara ipak dođe?

Pročitajte i ovo Marin Krpetić Građani prestrašeni Povijesne jezgre gradova poput tempiranih bombi: "Neka sjednu za stol i ne prave se mala djeca"

Policija je trenutno na mjestu događaja, a iz JVP Grada Zagreba kazali su da će, bude li za tim potrebe, ovisno o dojavi policije, izaći na teren.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene