Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ženi se ranjeni policajac

Još nije donio odluku hoće li se vratiti na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Život 33-godišnjeg Jadranka Certina, kojeg je Kazimir Dužnović, pljačkaš Raiffeisen početkom svibnja ranio sa sedam metaka pri pokušaju bijega pred policijom, više nije ugrožen. Jadranko se uspješno se oporavlja, ali nije siguran hoće li se vratiti obavljanju policijskih dužnosti.

Osmijeh s lica prilikom posjeta u bolnici nije silazio njegovoj zaručnici Meri Odobašić s kojim će u rujnu pred oltar. Na pitanje namjerava li se vratiti na radno mjesto, Jadranko još samo sliježe ramenima, piše Večernji list. Zbog teškog ranjavanja imat će smanjeni kapacitet pluća, ali bude li želio, procjenjuju liječnici, moći će obavljati policijski posao.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejski vojnik (Arhiva: AFP) Oporavlja se u bolnici Incident na granici dviju Koreja: Sjevernokorejski vojnik ranjen u bijegu na jug Slika nije dostupna Mladića izrešetali i bacili u bunar Slučaj "bunar": 22-godišnjak iz Kaštela osumnjičen za pokušaj ubojstva

>> Policajac Certin se oporavlja, ostali odlaze kući

Jadranko je u ranjavanju izgubio oko 14 litara krvi, a sada je s jedinice intenzivnog liječenja prebačen na odjel traumatologije. Bio je na dvije operacije od kojih je prva trajala čak devet sati, a srce mu je prestalo kucati tri puta.

'Ne moraš pomicati datum svadbe. Poslije bolnice ideš u toplice i bit ćeš kao nov taman za vjenčanje' bodrila je mladog policajca Ljerka Dakić, supruga njegova također ranjenog kolege Milovana. Čim je čula da je Jadranka moguće svakodnevno posjećivati na odjelu, pohitala mu je u bolnicu. Njezin suprug je Jadranka Certina, baš kao i Kristijana Novoselca, učio policijskom zanatu pa zbog toga nije ni želio da liječnici njega prvog izvlače iz izrešetanog automobila, nego Jadranka, dajući im do znanja da mora živjeti jer se za četiri mjeseca ženi!


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene