Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje stabilno

Policajac Certin se oporavlja, ostali odlaze kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac Jadranko Certin, teško ranjen prošloga utorka u pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama, oporavlja se u KB Dubrava, stanje mu je stabilno, iako je još uvijek na aparatu za disanje, doznaje se danas u toj bolnici.

Policajac Jadranko Certin, teško ranjen prošloga utorka u pljački poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama, oporavlja se u KB Dubrava, stanje mu je stabilno, iako je još uvijek na aparatu za disanje, doznaje se u toj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pljačka Raiffeisen banke FOTO: Oženio se policajac izrešetan u Sesvetama Slika nije dostupna Ranjeni vježbenik ostat će u policiji VIDEO: 'Pogledao nas je i počeo pucati'

Drugi policajac, koji se zbog ozljede natkoljenice liječi na Odjelu traumatologije, osjeća se dobro i danas bi mogao biti pušten kući. Zdravstveno stanje policajca koji se liječi na kirurgiji KBC Zagreb od prostrijelne rane trbuha također stabilno te bi za nekoliko dana mogao biti otpušten kući. Kako se doznaje, još je u subotu iz te bolnice pušten policajac koji je zbog ozljede glave bio na neurokirugiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene