Nakon potresa u Petrinji, kobnog 29. prosinca, cijela se Hrvatska ujedinila i pokazala humanost. Pomoć stiže iz svih krajeva zemlje i iz inozemstva, a koliko to znači stanovnicima stradalima u potresu dokazuje i poruka na prozoru jedne obiteljske kuće u Petrinji.

Galerija Poruka zahvale na prozoru obiteljske kuće Poruka zahvale na prozoru obiteljske kuće Poruka zahvale na prozoru obiteljske kuće +0 Poruka zahvale na prozoru obiteljske kuće

U Petrinji, na prozoru obiteljske kuće okružene ciglama i žbukom, osvanula je poruka ''Hvala, divni ljudi'', uz jedno veliko crveno srce i četiri plišana medvjedića koji pozdravljaju sve dobre ljude koji sudjeluju u pomoći i sanaciji nastale štete. One materijalne, ali i psihološke.

Vezani članci Matea Ćorić Odluka o izgradnji prve kuće nakon potresa donesena prije devet mjeseci, ali do danas nema pomaka: "Umjesto temelja ovdje raste jedino - trava" Petrinja nakon potresa Blogerica iz Petrinje: "Zid u hodniku je pucao pred mojim očima... No želim se zahvaliti divnim ljudima"

Ispred kuće vide se razbacane cigle. Dok uz nju prolaze ljudi s kacigom na glavi, plišanci s porukom zahvale barem malo uljepšavaju nemili događaj, u kojem se šteta i dalje zbraja.

 

 

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju