Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaštitne ograde, ograničen pristup...

Dan nakon napada koji je šokirao Hrvatsku: Pogledajte kako izgleda blokirani Markov trg, na koji više ne može bilo tko

Dino Goleš na Markovom trgu
Dino Goleš na Markovom trgu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dino Goleš na Markovu trgu Dino Goleš na Markovu trgu Foto: DNEVNIK.hr +0 Dino Goleš na Markovom trgu Galerija 1/2 >>
Dan nakon napada na policajca pred zgradom Vlade na Markovu trgu ograničen je pristup. Postavljene su zaštitne ograde, a pred Vladom je i podignut i policijski šator.

Jedan dan nakon napada koji je šokirao Hrvatsku i u kojem je teško ranjen policajac na Markovu trgu ograničen je pristup.

Pročitajte i ovo Odvjetnik Darko Don Markušić Strašno iskustvo Odvjetnik među prvima pomagao ranjenom policajcu: ''Trčao sam doma po deke. Ima metaka na mojoj kući i uredu'' Policija na zagrebačkom Jabukovcu - 3 Dotrčao na Markov trg Pronađeno oružje kojim je napadač pucao na policajca pred Vladom, a onda i sebi oduzeo život

Policija provjerava osobne iskaznice te razloge dolaska na Markov trg, na koji danas ne može bilo tko.

Otprilike je dvadeset policajaca trenutačno na Markovu trgu, javio je reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš. Premda je promet i dalje otvoren za širu javnost i autobusi dovoze putnike, nakon Mesničke ulice vozače će dočekati policijska patrola koja provjerava vozačke i prometne iskaznice.

Oko zgrade Vlade postavljena je zaštitna ograda, a područje osigurava i policija, koja je na Markovu trgu podigla i šator. Nadležni kažu da je to samo privremeno rešenje.

Osiguranje je na Markovu trgu pojačano nakon što je 22-godišnji mladić iz Kutine jučer ujutro teško ranio 31-godišnjeg policajca koji je bio na straži pred Vladom. Napadač je nakon toga izvršio samoubojstvo, a motiv njegova napada još se istražuje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene