Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čula rafalnu paljbu

Prodavačica iz trgovine na Markovu trgu: "Ranjenom sam odnijela vode, a hitna nije ni došla"

Trgovkinja kaže da je čula rafalnu paljbu na Markovu trgu te da je onda u trgovinu došao muškarac tražeći vode za unesrećenoga. Kazala je i da hitna pomoć nije ni došla.

Prodavačica iz obližnje trgovine ispričala je što se događalo na Markovu trgu u ponedjeljak ujutro, gdje je oko 8:05 propucan policajac iz Vladina osiguranja.

Pročitajte i ovo Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene" Ilustracija Novi Sad Studenti napadnuti dok su lijepili plakate s podacima o lošem stanju menze

Trgovina je dotad uredno radila. 

"Radila sam kad sam čula rafalnu paljbu. Svima sam rekla da legnu na pod i da se sklone na sigurno mjesto, a onda je u tom trenutku ušao čovjek i rekao da unesrećenom donesemo vode", kazala je.  

"Uzela sam vodu i potrčala da ju donesem ranjenom policajcu. Stajali smo pokraj njega. On je imao više rana, čekali smo hitnu pomoć 25 minuta. Hitna zapravo nije ni došla, već se tu slučajno zatekao čovjek iz saniteta i njega smo molili da uzme ranjenog čovjeka", ispričala je prodavačica. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene