Trgovkinja kaže da je čula rafalnu paljbu na Markovu trgu te da je onda u trgovinu došao muškarac tražeći vode za unesrećenoga. Kazala je i da hitna pomoć nije ni došla.


Prodavačica iz obližnje trgovine ispričala je što se događalo na Markovu trgu u ponedjeljak ujutro, gdje je oko 8:05 propucan policajac iz Vladina osiguranja.

Vezani članci Odvjetnik Darko Don Markušić Odvjetnik među prvima pomagao ranjenom policajcu: ''Trčao sam doma po deke. Ima metaka na mojoj kući i uredu'' Zoran Milanović Predsjednik Milanović o krvavom napadu na Markovu trgu: "Pozivam Vladu da zaštiti državne institucije, imaju moju punu podršku"

Trgovina je dotad uredno radila. 

"Radila sam kad sam čula rafalnu paljbu. Svima sam rekla da legnu na pod i da se sklone na sigurno mjesto, a onda je u tom trenutku ušao čovjek i rekao da unesrećenom donesemo vode", kazala je.  

"Uzela sam vodu i potrčala da ju donesem ranjenom policajcu. Stajali smo pokraj njega. On je imao više rana, čekali smo hitnu pomoć 25 minuta. Hitna zapravo nije ni došla, već se tu slučajno zatekao čovjek iz saniteta i njega smo molili da uzme ranjenog čovjeka", ispričala je prodavačica. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju