Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večernji program u gradu

Proslava Oluje u Kninu: Vojnici i policajci zaigrat će s Vatrenima, zna se i tko pjeva na koncertu

Šime Vičević razgovara sgradonačelnikom Knina o obljetnici Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Šime Vičević razgovara sgradonačelnikom Knina o obljetnici Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Šime Vičević razgovara sgradonačelnikom Knina o obljetnici Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Šime Vičević razgovara sgradonačelnikom Knina o obljetnici Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Šime Vičević razgovara s gradonačelnikom Knina o obljetnici Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Prije samog prijema ratnih zapovjednika u sklopu protokola obljetnice Oluje, na kninskom igralištu bit će održana utakmica između pripadnika Hrvatske vojske i policije i srebrne nogometne reprezentacije. Još nije poznato tko će se od Vatrenih odazvati, ali u Kninu računaju na nogometni spektakl.

U Organizacijskom odboru protokola obljetnice Oluje ističu da je bilo zahtjevno složiti protokol, jer se ove godine obljetnica Oluje održava na isti dan kada i sinjska Alka. To znači da će državni vrh u Kninu biti do ranih poslijepodnevnim sati, a nakon toga će otputovati u Sinj.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Robert Čusek - 3 Borba za istinu Zašto Centar za socijalnu skrb nije posvojiteljima rekao istinu o zdravstvenom stanju djece? "Ne bježimo od odgovornosti, spremni smo na inspekciju" Peđa Grbin Glas građana Treba li Peđa Grbin podnijeti ostavku? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove Tv

O obljetnici s gradonačelnikom Knina Markom Jelićem, razgovarao je reporter Dnevnika Nove TV Šime Vičević.

Protokol je napokon usuglašen, što Vi kažete na premještanje govora s tvrđave ovdje na Trg?

Nemam što posebno komentirati. Postojalo je nekoliko opcija. Prihvaćena je ova i mislim da je to u redu i da je dobro. Ljudi će imati priliku i sudjelovati u dobrom dijelu programa izravno. S druge strane oni koji neće moći vidjeti neke stvari i koji neće biti blizu, tj. u samom Kninu, oni će to moći pratiti putem medijskih kanala

Što je s večernjim dijelom programa?

Večernji program je u organizaciji grada Knina, na centralnom Trgu. Imat ćemo koncert gospodina Miroslava Škore i gospođice Lidije Bačić. Pozivam sve gledatelje Nove TV i sve građane i sve ljude dobre volje da dođu u Knin u večernjim satima, i prije svega u jutarnjim, a zatim i večernjim, da sudjeluju.

Dio građana kaže da se političari Kina sjete samo za Oluju i da ga ostali dio godine zaborave, dijelite li njihovo mišljenje?

Građani možda očekuju da Vlada bude svaki dan u Kninu i da se svaki dan nešto s Kninom događa, ali događa se negdje iza kulisa Ministarstva rada. Mi kao Gradska uprava radimo, druge institucije u gradu u županiji rade, tako da imamo kontinuirani susret i kontinuiranu suradnju s ministarstvima i Vladom. Tako da se to ne može na taj način gledati. U Hrvatskoj imate dosta jedinica lokalne samouprave.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene