Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjenjivo vrijeme

Uživajte u suncu do srijede jer stižu velike promjene: U gorju bi ponovno moglo biti snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se sunčano i toplo proljetno vrijeme u kojem se moglo uživati u ponedjeljak, no s nešto više oblaka. Ozbiljnije promjene stižu pak od sredine tjedna, osobito u noći s četvrtka na petak, kada se na Jadranu očekuju oblini grmljavinski pljuskovi, no do srijede ćemo uživati u sunčevim zrakama.

U cijeloj će Hrvatskoj u utorak biti sunčano i toplo, osobito na Jadranu, gdje će se jutarnja temperatura podići i do 14 stupnjeva. Puhat će umjerena do jaka bura koja će sredinom dana oslabjeti i okrenuti na jugo.

Pročitajte i ovo Promjenjivo oblačno vrijeme Mogući i pljuskovi Promijenjivo vrijeme diljem Hrvatske: Stabilizacija se očekuje u drugoj polovici tjedna Promjenjivo oblačno vrijeme Od utorka nove oborine Nastavlja se prevrtljivo vrijeme: U nekim krajevima se za vikend očekuje i snijeg

U središnju Hrvatsku poslijepodne će stići više oblaka, i to najprije u zapadnijem dijelu. No ostat će djelomice sunčano. Najviša temperatura u utorak bit će između 17 i 20 stupnjeva.

Na istoku će u Slavoniji biti većinom sunčano uz slab jugoistočni vjetar. Temperatura će iznositi od 19 do 21 stupanj.

Jugo će u utrorak zapuhati u Istri, a poslijepodne će se pojaviti i nešto više oblaka u zapadnim krajevima – osobito u Gorskom kotaru i u Istri, dok će južnije prevladavati sunčano.

U Dalmaciji će na južnom Jadranu utorak biti sunčan i topao dan u kojem će temperatura biti od 19 do najviše 22. I ovdje će zapuhati jugo, koje će sljedećih dana sve više jačati

Na kopnu nas prema sredini tjedna čeka nešto više oblaka, a od četvrtka povremeno i grmljavinski pljuskovi. U noći s četvrtka na petak moguća je najobilnija kiša, zahladnjenje s kojim bi u gorju ponovno moglo biti i snijega.

Promjenjivo će biti i na Jadranu, osobito u četvrtak i petak prijepodne, kada će biti jakih i obilnih grmljavinskih pljuskova, a probleme će stvarati i jugo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene