Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikend gužve

Odlazak turista: Kilometarske kolone na ipsilonu i Lučkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija vozi se u koloni dugoj oko 12 km.

Prava se gužva stvorila na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, gdje se vozi u koloni dugoj oko 12 kilometara. Tijekom dana zastoji su mogući u blizini turističkih središta na Jadranu i u Istri, u blizini trajektnih luka i pristaništa, kao i na dionicama na kojima su u tijeku radovi u unutrašnjosti, izvijestio je HAK.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Slika nije dostupna Prema graničnim prijelazima Kolona na Istarskom ipsilonu 25 km

Nešto iza 15 sati normaliziran je promet zagrebačkom obilaznicom od čvora Lučko prema čvoru Jankomir, a na autocesti A1 prema naplati Lučko u Zagrebu vozi se u koloni dugoj oko sedam kilometara. Na glavnim je cestovnim pravcima promet pojačan i mogući su česti zastoji i vožnja u koloni. U Zagrebu, otežano se vozi Slavonskom avenijom kod Žitnjaka gdje je promet preusmjeren na Servisnu cestu.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj gužva je u smjeru Slovenije pa se pred naplatom Trakošćan vozi u koloni dugoj oko četiri kilometra zbog čega se promet preusmjerava sa čvora Krapina na državnu cestu D1 prema graničnom prijelazu Lupinjak. Promet je pojačan i na A3 Bregana-Lipovac i na A4 Zagreb-Goričan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene