Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže se Pukanićevi ubojice

MUP nudi 100.000 kuna 'po glavi' za informacije o Milovanoviću i Guduriću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova jučer je donijelo Odluku o javnom raspisivanju nagrade u iznosu od 100.000,00 kuna za obavijest koja će omogućiti otkrivanje i uhićenje Bojana Gudurića te 100.000,00 kuna za obavijest koje će omogućiti otkrivanje i uhićenje Željka Milovanovića.

Za obojicom je 4. studenoga 2008. godine temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu raspisana potraga zbog teškog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznio obranu Slučaj Pukanić: I Luka Matanić odbacio povezanost s atentatom Slika nije dostupna Nakon jednomjesečne stanke Slučaj Pukanić: Ipak novo telekomunikacijsko vještačenje

MUP napominje da nagrade vrijede za korisne informacije dobivene, kako sa područja Republike Hrvatske tako i za informacije dobivene izvan područja Republike Hrvatske.

Stoga, MUP poziva i medije u Bosni i Hercegovini te Republici Srbiji da prenesu obavijest o raspisivanju nagrade u javnost, budući da očekuju kako bi upravo građani Bosne i Hercegovine i Republike Srbije svojim informacijama mogli doprinijeti njihovom uhićenju.

Sve korisne informacije mogu se dojaviti na broj telefona Operativno-komunikacijskog centra +385 1 6122 411.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene