Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministarstvo unutarnjih poslova jučer je donijelo Odluku o javnom raspisivanju nagrade u iznosu od 100.000,00 kuna za obavijest koja će omogućiti otkrivanje i uhićenje Bojana Gudurića te 100.000,00 kuna za obavijest koje će omogućiti otkrivanje i uhićenje Željka Milovanovića.


Za obojicom je 4. studenoga 2008. godine temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu raspisana potraga zbog teškog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Vezani članci Slika nije dostupna Slučaj Pukanić: I Luka Matanić odbacio povezanost s atentatom Slika nije dostupna Slučaj Pukanić: Ipak novo telekomunikacijsko vještačenje

MUP napominje da nagrade vrijede za korisne informacije dobivene, kako sa područja Republike Hrvatske tako i za informacije dobivene izvan područja Republike Hrvatske.

Stoga, MUP poziva i medije u Bosni i Hercegovini te Republici Srbiji da prenesu obavijest o raspisivanju nagrade u javnost, budući da očekuju kako bi upravo građani Bosne i Hercegovine i Republike Srbije svojim informacijama mogli doprinijeti njihovom uhićenju.

Sve korisne informacije mogu se dojaviti na broj telefona Operativno-komunikacijskog centra +385 1 6122 411.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju