Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi uspjeh

Mostova inicijativa ''Odlučujmo zajedno'' ima dovoljno potpisa za referendum: ''Pozivamo Vladu Republike Hrvatske...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnici Mosta objavili su da referendumska inicijativa ''Odlučujmo zajedno'' ima dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma.

Zastupnici Mosta priopćili su na Twitteru da imaju dovoljno potpisa za raspisivanje referenduma. Radi se o inicijativi ''Odlučujmo zajedno''.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

''I ustavotvorna referendumska inicijativa 'Odlučujmo zajedno' prikupila dovoljan broj potpisa za raspisivanje referenduma!

Pozivamo Vladu Republike Hrvatske da hitno o rezultatima obavijesti Hrvatski sabor, a zastupnike da u što kraćem roku definiraju datum za održavanje dvaju referenduma.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić Burno zbog referenduma Žestoka rasprava u Saboru o Mostovcima: ''Dio oporbe vjeruje da su otišli u nedopustive vode koje koketiraju s antivakserstvom''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BURNO U SABORU Žustra rasprava o provjeri potpisa za referendum o COVID potvrdama: Đakić napao Grbina, Jandroković ga izbacio iz sabornice

Jasno je da nisu brojali sve potpise koje smo predali nego su postupak završili kada je utvrđeno da za inicijativu 'Dosta je stožerokracije' imamo 372.635 važećih potpisa, a za ustavotvornu inicijativu "Odlučujmo zajedno" 370.310. Imamo referendum!'', zaključili su iz Mosta.

Podsjetimo, Nikola Grmoja je rekao u ponedjeljak da su odbili preuzeti zapisnik o broju potpisa za referendumsku inicijativu "Dosta je stožerokracije" zbog raskoraka u brojevima predanih i unesenih potpisa građana, no da imaju dovoljan broj potpisa

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene