Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ured bivšeg predsjednika

MOST ODLUČIO 'ZAPAPRITI' BIVŠEM PREDSJEDNIKU: MESIĆ OSTAJE BEZ 600.000 KUNA?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MOST je na svojoj FAcebook stranici objavio da traže da se 600.000 kuna namjenjenih bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću dodijeli civilnim udrugama Domovinskog rata.

Nakon što su HSLS i MOST uputili u Sabor dva amandmana koji uključuju smanjenje iznosa za financiranje političkih stranaka, MOST nije stao samo na tome. Sada žele da se dio novca koji prima ured bivšeg predsjednika Stjepana Mesića prebaci na račun civilnih invalida Domovinskog rata.

Poruku MOST-a koju su objavili na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici" Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

[TRAŽIMO DA SE 600 TISUĆA KUNA NAMJENJENIH UREDU BIVŠEG PREDSJEDNIKA MESIĆA DODJELI CIVILNIM INVALIDIMA DOMOVINSKOG RATA]

MOST nezavisnih lista je, uz amandman kojim traži smanjenje izdvajanja za financiranje stranaka, uputio još jedan amandman na proračun za ovu godinu. Predlažemo da se 600 tisuća kuna namjenjenih uredu bivšeg predsjednika Stjepana Mesića dodjeli civilnim invalidima Domovinskog rata.

Tako bi Mesić umjesto 777.819 kuna dobio 177.819 kuna, a proračun za civilne invalide bi se uvećao sa 22,3 milijuna na 22,9 milijuna kuna.

To predlažemo jer su civilni invalidi godinama nepravedno zanemarivani te se za njih nije našao adekvatan iznos u proračunu, a sve u svrhu izjednačavanja njihovih prava s pravima ostalih stradalnika Domovinskog rata.

 

 

 

[TRAŽIMO DA SE 600 TISUĆA KUNA NAMJENJENIH UREDU BIVŠEG PREDSJEDNIKA MESIĆA DODJELI CIVILNIM INVALIDIMA DOMOVINSKOG...

Posted by MOST nezavisnih lista on Tuesday, March 15, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene