Bomba, ilustracija
Bomba, ilustracija Foto: Getty Images

Na momačkoj večeri nedaleko od Požege veselje je moglo završiti tragično. Na proslavi su se, pod utjecajem alkohola, počele bacati bombe.


Prema riječima očevidaca, u jednom trenutku stvar na momačkoj zabavi u Kunovcima nedaleko od Požege izmakla je kontroli. ''Moglo je doći do veće tragedije, na svu sreću nije. Od krhotina bombe koje je bacao neodgovorni pojedinac ozlijeđene su tri osobe. Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu te im je pružena liječnička pomoć'', kazao je očevidac. Iz požeške je bolnice potvrđeno da su tri osobe zadobile lakše ozljede od krhotina gelera, prenosi Požega.eu.

''Oko 23:30 u mjestu Kunovci ispred obiteljske kuće 27-godišnjak je pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu. Tom prilikom je 27-godišnjak ozlijeđen, kao i 26-godišnjak i 64-godišnjak koji su također bili pod utjecajem alkohola'', priopćili su iz PU požeško-slavonske.

U Splitu u eksploziji oštećen automobil - 2 Splićanin pod čiji je automobil postavljena bomba u šoku: ''Ne znam zašto, ni s kim nemam problema''

Evakuiran Općinski sud u Vukovarskoj - 2 Lažna uzbuna! Zbog dojave o bombi evakuiran Općinski sud u Zagrebu

U tijeku je očevid, dok je 27-godišnjak uhićen i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja, izvijestili su iz policije.