Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Statutu stranke

HDZ-ovci ljutiti na sjednicu Nacionalnog vijeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalno vijeće HDZ-a počelo je poslijepodne izvanrednu sjednicu na kojoj bi trebalo biti riječi o Statutu stranke, no o čemu će se točno raspravljati, nije se moglo doznati.

Zamjenik predsjednice HDZ-a i kandidat za predsjednika Darko Milinović prije početka izvanredne sjednice Nacionalnog vijeća rekao je da ni on ni hrvatska javnost nisu obaviješteni o tome što će biti na dnevnome redu, osim da će biti riječi o 'autentičnom tumačenju poslovnika'. Dodao je da se prije sjednice Nacionalnog vijeća trebala održati sjednica Predsjedništva HDZ-a, no to se nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

>> Milinović: Ne znam zašto je Kosor opčinjena Sanaderom

Na novinarski upit ljuti li ga to, Milinović je odgovorio je kako to nije dobro za tako veliku stranku kao što je HDZ te da je i interes javnosti usmjeren prema stranačkim izborima. 'To sve šteti ugledu stranke i ovakav polutajni dnevni red trebao bi biti prošlost HDZ-a', rekao je Milinović.

Na upit može li Nacionalno vijeće mijenjati Statut, podsjetio je da to može samo sabor HDZ-a. Član Nacionalnog vijeća Andrija Hebrang rekao je novinarima da će na sjednici biti riječi o jednoj točki Statuta koji ima 67 točaka, a ni on nije znao reći o kojoj je točki riječ.

Na sjednicu Nacionalnog vijeća stigla je većina njegovih članova. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene