Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INCIDENT NA PLAŽI

Pretučen mladi student: "Zaposlenik me izudarao veslom po glavi, šikljala je krv. Pogriješio sam, ali nije me trebao napasti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Pogriješio sam, ali nije me trebao napasti", ispričao nam je 20-godišnji Zagrepčanin koji kaže da ga je u Zambratiji nedaleko od Umaga napao djelatnik vodenog parka. Udario ga je, kaže, veslom po glavi, nakon čega su ga morali šivati. Rekao nam je da je na hitnoj u Umagu zaradio četiri šava. Poslao nam je i fotografije zastrašujućih ozljeda.

20-godišnji Zagrepčanin rekao nam je kako je sve počelo u večernjim satima kada je s dva prijatelja otišao na noćno kupanje na plažu u Zambratiji. Otišli su do tobogana i platforme na napuhavanje, na koju su se popeli. 

"Djelatnik vodenog parka doplivao je do nas na surferskoj dasci, a imao je i veslo. Derao se da siđem i uputio mi niz psovki. Sišao sam s platforme. On je doplivao do mene i nastavio s vrijeđanjem i prijetnjama da će nas prebiti. U jednom je trenutku zamahnuo veslom. Digao sam ruku u znak obrane pa se zaustavio.

Kad sam se okrenuo kako bih se vratio na plažu, osjetio sam udarac po glavi od kojeg sam zamalo pao u nesvijest. Krv je šikljala na sve strane pa sam se jako uplašio. Teturajući sam otišao iz mora, dok je djelatnik nastavio s prijetnjama mojim prijateljima", prepričao je Zagrepčanin.

Pozvana je hitna pomoć, gdje je mladić dobio četiri šava. "S hitnom je došla i policija iz Umaga. Znam da sam pogriješio, no nije me trebao napasti i teško ozlijediti", prepričava 20-godišnji Zagrepčanin.

Kaže da se zbog penjanja na aquapark skoro u Zagreb vratio u lijesu, a da zbog teškog fizičkog napada već tri dana ne spava.

"Pozivam sve ljude da pripaze na ovakve stvari, čini se da je, kao i uvijek, najbitnija zarada, a ne kakva je kvaliteta zaposlenika koji drže ovakve turističke atrakcije", rekao nam je i dodao da je prilikom alkotestiranja imao 0,00.

Policija intenzivno traga za muškarcem: "Imamo određena saznanja..."

Istarska policija potvrđuje priču i kaže da su oko 21:30 primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira na plaži u Zambratiji.

Policija je na mjestu događaja zatekla dvojicu 20-godišnjaka iz Zagreba koje je, dok su se nalazili u moru, prvo verbalno napao, a potom jednog od njih veslom po glavi udario nepoznati muškarac. On je bio revoltiran time što se penjao na zrakom punjene gumene dijelove. Dvadesetogodišnjaku je pružena pomoć na hitnoj u Umagu, potvrđeno nam je u PU Istarskoj. 

Policija utvrđuje okolnosti događaja i intenzivno traga za muškarcem. "Imamo određena saznanja, ali do sada još nitko nije priveden", potvrđeno nam je. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene