Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grčki državljani

Strašni detalji nesreće kod Lipovljana: I vozač i putnici ispali iz auta, poginuo dječak (12), tri osobe teško ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas ujutro na autocesti A3 kod Lipovljana dogodila se prometna nesreća u kojoj je život izgubio 12-godišnji dječak, a tri su osobe teže ozlijeđene.

Policija je objavila detalje nesreće kod Lipovljana u kojoj su ozlijeđene tri osobe, a preminuo je 12-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Danas ujutro, oko 6:30 sati na autocesti A3 kod Lipovljana dogodila se nesreća u kojoj su sudjelovali strani državljani.

Naime, do nesreće je došlo kada je 49-godišnji grčki državljanin upravljao automobilom njemačkih registracijskih oznaka u smjeru Lipovca.

Nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, pa je vozilom skrenuo na zelenu površinu i udario u metalnu odbojnu ogradu. Vozilo se prevrnulo nekoliko puta od siline udarca te su putnic i vozač ispali iz vozila.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 12-godišnjak, dok su 49-godišnji vozač, 44-godišnja putnica i 17-godišnji putnik zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede.

Policija će protiv vozača nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene