Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden je

Tukao ju je mjesecima, a kad se pristala naći s njim na kavi, uslijedio je najveći horor

Nasilje u školi, ilustracija
Nasilje u školi, ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je mjesecima zlostavljao ženu, a kada su se dogovorili naći na kavi kako bi se u miru razišli, uslijedio je pakao. Ženu je teško ozlijedio, a onda i zatvorio u svome stanu. Jedva se uspjela spasiti.

U Svetom Ivanu Zelini 36-godišnjak je mjesecima zlostavljao 43-godišnju ženu. Sve je počelo u travnju 2023. vrijeđanjem i omalovažavanjem, a od rujna ju je počeo i fizički maltretirati. Međutim, najstrašnije je uslijedilo nakon ponovnog susreta ovoga mjeseca.

Muškarac je pozvao ženu na kavu kako bi se u miru razišli, u što je ona povjerovala. Međutim, čim je ušla u njegovo vozilo, počeo joj je prijetiti, zbog čega je osjetila da joj je život ugrožen.

Pročitajte i ovo Radovi na aglomeraciji u karlovačkoj Zvijezdi - 2 Karlovčani u problemima Radovi na obnovi građanima su oštetili kuće i zamutili vodu za piće: ''Za oštećenja u Zvijezdi odgovarat će izvođač''

Nakon kraće vožnje zaustavio se u šumi te ju je ondje fizički napao i teško ozlijedio. Nakon toga ju je odvezao na svoju adresu i zatočio. Žena je tek idućeg dana uspjela pobjeći i zatražiti pomoć liječnika, a oni su pozvali policiju. Pružena joj je pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija Tragedija kod Bjelovara Prometna nesreća na obilaznici: U sudaru poginuo vozač traktora

Osumnjičeni je uhićen i priveden u prostoje policije na kriminalističko istraživanje. 

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog muškarca predali su pritvorskom nadzorniku, dok su posebno izvješće podnijeli Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu", izvijestili su iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene