Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz Mosta stižu kritike

Mjesec dana uoči obljetnice u tijeku su pripreme za obilježavanje Bleiburške tragedije

Prijašnje bleiburške komemoracije - 1
Prijašnje bleiburške komemoracije - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Uoči obilježavanja Bleiburške tragedije, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković sastao se s predstavnicima Hrvatske biskupske konferencije i Počasnog bleiburškog voda.

Točno mjesec dana do obilježavanja Bleiburške tragedije, predsjednik Sabora održao je sastanak s predstavnicima Hrvatske biskupske konferencije i Počasnog bleiburškog voda.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…" Slika nije dostupna Govorio i o Bleiburgu Gordan Jandroković: ''Ako su poštivane procedure, nema razloga za odlazak Hrvoj Šipek''

Prema programu je predviđeno polaganje vijenaca na Lojbaškom polju kod Bleiburga, polaganje vijenaca i odavanje počasti na zagrebačkom Mirogoju te sveta misa u Udbini.

Obilježavanje komemoracije komentirao je Mostov Zvonimir Troskot.

''Mi ćemo to podržati, ali sama tematika, to je ono što smo rekli, s obzirom na to da se približavaju lokalni izbori, ove neke ideološke teme će sad izlaziti pod glavnu temu. I mi smatramo da bi taj fokus trebali vratiti na stvarnu problematiku koju naši građani prolaze'', kaže Troskot.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene