Miroslav Škoro, kandidat na nadolazećim predsjedničkim izborima, u nedjelju je na Špancirfestu u Varaždinu komentirao izjave Milorada Pupovca te posljednji predsjedničin intervju koji je dala za Hrvatsku radioteleviziju.

Galerija


Miroslav Škoro u Varaždinu je posjetio Špancirfest. Tamo je novinarima komentirao izjave Milorada Pupovca koji je za Hrvatsku kazao da je faktor nestabilnosti u Europi i usporedio ju s NDH. Škoro je kazao da bi, prije donošenja konačnog suda, trebalo čekati završetak istrage. "Ne treba se zaletavati, a pogotovo ne treba vrijeđati i prijetiti", rekao je Škoro.

Vezani članci Zoran Milanović (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Milanović o predsjedničinu govoru na kninskoj tvrđavi: ''To je fejk. Vrijeme je da prekinemo prevaru koja se prodaje ljudima'' Crobarometar: Koliko bi glasova na predsjedničkim izborima dobili kandidati (Dnevnik.hr) Ekskluzivno: Predsjednica i dalje vodi u utrci za Pantovčak, no odluka pada u drugom krugu i evo kakve joj birači daju šanse

Škoro se osvrnuo i intervju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za HRT u kojem je, osim izjava Pupovčevih izjava, komentirala i nedavne napade huligana na pripadnike na srpske manjine kod Knina. Škoro je kazao da mu je drago da se Predsjednica oglasila o napadima, iako je to odgađala, te da je vrlo lijepo obrazložila stvari i ''pritom lupila šakom o stol''.

Miroslav Škoro je rekao da se ''ne planira osvrtati na kampanje drugih kandidata niti lupati šakom o namještaj''. Rekao je da je ''svaka njegova pjesma predizborna kampanja'', a zadnji koncert planira održati na inauguraciji.
Škoro aktualnu predsjednicu ne smatra konkurencijom i kaže da će odmjeravanje snaga kandidata početi tek kad svi kandidati prikupe potpise.