Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽELI U REALNI SEKTOR

Potpredsjednik Mosta napušta Sabor: "Birači će sami procijeniti jesam li ih iznevjerio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Šimić, potpredsjednik Mosta i predsjednik zastupničkog kluba te stranke, s prvim danom 2018. godine počinje raditi "u realnom sektoru", zbog čega će napustiti Sabor.

"Nije to neka specijalna vijest. Moja je odluka bila i ranije, a s njom su bili upoznati i čelnici Mosta, da planiram odraditi jedan mandat u Saboru i nakon toga se vratiti u realni sektor. Dobio sam ponudu pa ću Sabor napustiti nešto ranije jer mislim da ne mogu kvalitetno raditi oba posla istovremeno", rekao nam je Miroslav Šimić

Pročitajte i ovo Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

To što napušta Sabor ne znači da napušta i Most. Naprotiv, tvrdi da stranci može još više pomoći iz realnog sektora. "Ideje Mosta su mi jako važne u životu i želim pomoći stranci da se i dalje razvija. I dalje ću raditi kao potpredsjednik Mosta, a svojim znanjem želim i dalje pridonijeti rastu ideje te stranke", kaže Šimić. 

Upitali smo ga nije li "bijegom" iz Sabora iznevjerio svoje birače, no Šimić na to ne gleda tako. "Birači će sami procijeniti jesam li ih iznevjerio, no moj subjektivni stav je da nisam. Kao zastupnik sam pokušao raditi što bolje, ideje iz kampanje i dalje zastupam, a to će nastaviti i osoba koja će me naslijediti", kaže Šimić, koji još uvijek ne otkriva tko će u saborske klupe umjesto njega. 

Kaže da u stranci postoji dosta kvalitetnih ljudi koji bi ga mogli zamijeniti, no s njihovim imenima još uvijek ne želi u javnost dok se to ne raspravi na Predsjedništvu Mosta koje će u konačnici i donijeti odluku. 

Šimić ne otkriva još ni tvrtku u kojoj će 1. siječnja početi raditi, a nije nam htio otkriti ni hoće li mu plaća u realnom sektoru biti veća od ove saborske

Nije još siguran ni hoće li Sabor napustiti baš 1. siječnja, već se može dogoditi da neko vrijeme radi oba posla. "Ako tako i bude, to neće biti predugo već možda koji dan jer sam siguran da ne mogu kvalitetno obavljati oba posla istovremeno", kaže Šimić. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene