Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj u utorak je na deponiju smeća Mojanke kraj Sinja spriječio istovar smeća koje je dovezeno kamionom iz Vrgorca. Novom resornom ministru poručio je kako od njega očekuje da riješi problem odlaganja otpada.


Gradonačelnik Sinja Miro Bulj u utorak je na sinjskom deponiju smeća spriječio istovar kamiona s otpadom iz Vrgorca. Sve je snimio i objavio na društvenim mrežama.

"Evo dragi prijatelji, Čistoća Vrgorac - trčao sam iz Splita - istovario nije smeće, niti će. Ne zbog toga što je čovik vozač došao ovdje i ušao, nije mi jasno što se dogodilo tamo na kapiji da ga nitko nije provjeravao. Ovo je zadnje da ja moram slučajno doznati da i dalje žele iz Vrgorca ovdje odlagati smeće, sad kad je došao novi ministar", poručio je Bulj u utorak, nakon što je na sinjskom deponiju stao na put kamionu s vrgoračkim otpadom te vozaču zaželio sretan put.

Bulj je istaknuo kako je žalosno i jadno što je uništen projekt Centra za gospodarenje otpadom, kao i što bi "sad htjeli iz Vrogorca smeće koje četiri puta skuplje dođe ovdje istovariti".

"Ili će kamion ostati, ili će ići ća, ali istovarit smeće neće", poručio je Bulj te istaknuo kako mu nije jasno kako je taj kamion bez njegova odobrenja uopće došao na sinjsko odlagalište otpada.

"Očito županija ima plan da ovaj dio Mojanke pretvori u otpad cijele Dalmacije pored 30 milijuna kuna utrošenih u Lećevicu tko zna u šta", kazao je Miro Bulj.

Miro Bulj u Saboru VIDEO Bulj izvadio jaja pred Jandrokovićem: ''Predsjedniče, ne morate zvati stražu"

Miro Bulj Hvalili su se da im ne trebaju COVID potvrde, sada ih je posjetila inspekcija i odrapila im veliku kaznu: "Ja ću platiti"

Od novog ministra, kako je naglasio, očekivao je da će nešto poduzeti.

"Očito se nije snašao, gori je od Ćorića", kazao je Bulj te poručio da od novog resornog ministra očekuje da kaže što se događa s gospodarenjem otpadom.

 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju