Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popularni, posebni, jednostavno opojni

Mirisi luksuza i ženstvenosti: Parfemi koji ostavljaju trag gdje god se pojavite

PR
PR Foto: PR
Popularni, posebni, jednostavno opojni... Budite sigurni da slijede trenuci koji se pamte. Često se može čuti da su esencija ženstvenosti, s golemom dozom tajanstvenosti, ali nemoguće ih je ne primijetiti.

Apsolutno božanstveni parfemi za nju. S njima se zasigurno ostavlja trag, onaj mirisni, ali i trag u sjećanju, jer ih krasi nesvakidašnji spoj mirisnih nota koje se trajno urezuju u pamćenje. Njihovu društvu nitko ne može odoljeti, jer znaju da će s njima zasigurno ostaviti dojam na svakoga pokraj koga prođu.

Diane – parfemska voda za žene

„Ovako miriše ljubav!” nerijetko je prvi dojam koji Diane ostavlja. Mi bismo rekli: ljubav na prvi udisaj. Ne bismo pogriješili ni kada bismo rekli da je to ljubav na prvi pogled, jer bočica u kojoj se nalazi ova esencija ženstvenosti nalikuje na ljubavni napitak, a upravo tako i djeluje. Strastveni spoj nota kreira najljepšu parfemsku melodiju koja ne jenjava i ispunjava svaku priliku vašim novim osobnim mirisnim pečatom.

Za koga je Diane: Diane kao prava dama ne otkriva baš sve svoje tajne… Note, one koje su poznate dovoljne su da se zauvijek zaljubite. Pod kožu se zatim uvlače osnovne note, puderasta toplina i tajnoviti zagrljaj u koji su ušuškani pačuli i vetiver, s nježnošću spajajući snagu i odvažnost.

Jedan od onih parfema koji je u rangu s parfemima svjetski poznatih brandova. Njegov osvježavajući miris opit će svakog prolaznika te ostati na koži čak i nakon tuširanja!

Za više informacija o Diane parfemskoj vodi za žene kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

Livera – Miris koji opija zavodljivošću

U ovoj neodoljivoj mirisnoj kreaciji nalazi se spoj dva ikonična cvijeta. Vrtna ruža, koja podsjeća na modernu ženstvenost, isprepliće nježnost svojih latica i prozračnost mirisnih nota s delikatnim jasminom. Cvjetna kompozicija, na prvi miris zavodljiva i snažna, postepeno se pretvara u pravi romantični miris kojemu ne mogu odoljeti ni oni kojima miris ruže nije omiljeni.

Za koga je Livera: Djevojke i žene, svih generacija, koje samopouzdano nose svoju ženstvenost i ne srame se biti zavodljive, usudimo se čak reći i fatalne. One žele miris koji će učiniti da se osjećaju dobro, moćno i atraktivno. Čak i dizajn bočice, s detaljima zavodljive čipke, šalje jasnu poruku kome je ovaj miris namijenjen.

Savjet plus: Za još veći efekt zavodljivosti, raspršite po pulsnim točkama tijela za dugotrajniji i postojaniji miris: po vratu, dekolteu i zapešću, iza ušiju i koljena, po površini kose. Nemojte trljati zapešća jer se tako oštećuju mirisne molekule i slabi postojanost mirisa.

Za više informacija o Livera mirisu koji opija kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

Divaza – Mirisna čarolija s daškom Orijenta

Ovaj gurmansko-aromatični miris, prikazuje prolazan i jedinstven trenutak u vremenu. Višedimenzionalna kompozicija, neočekivani je susret aromatične svježine i topline gurmanskih nota, koji obavija tijelo mirisnim kontrastima. Kroz iskričave i aromatične note nenametljivo se probija mirisni dašak Orijenta.

Za koga je Divaza: Dame koje vole med, bademe, egzotične biljke… Ovo je miris koji će vlasnica izabrati za zabave i druženja, kao što bira omiljenu haljinu i komad nakita u kojima uvijek izgleda dobro. I neće se samo ona osjećati dobro s ovim mirisom, nego i ljudi oko nje.

Savjet plus: Idealan miris za “namirisati odjeću”. Raspršite miris s udaljenosti od 10 cm po rubovima suknje, šalu, površini jakne ili unutrašnjosti kaputa.

Za više informacija o Divaza mirisnoj čaroliji kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

Seductore – Miris koji slavi žene

Senzualan spoj toplih drvenastih nota i tajanstvenog egzotičnog bilja. Inspiriran slavnim ženama, njihovom snagom i hrabrošću, ovaj miris je senzualan i tajanstven spoj, baš kako mu ime kaže. Ovo je miris za koji će vas drugi pitati, miris po kojem će vas pamtiti i definitivno miris koji ne može ostati nezapažen.

Za koga je Seductore: Za žene koje žele imati miris po kojem će biti prepoznatljive. One znaju koliko je miris važan u kreiranju snažnog i upečatljivog imidža. Ovo je onaj tip mirisa koji ćete uvijek nositi sa sobom jer je idealan izbor za nošenje na posao, sastanke ali i posebne prigode.

Savjet plus: Kako biste ravnomjerno namirisali svoje tijelo, ispred sebe raspršite mirisni oblačić i potom prođite kroz njega.

Za više informacija o Seductore mirisu koji slavi žene kliknite ovdje!

PR PR Foto: PR

Pamtite najljepše životne trenutke po najljepšim mirisnim notama. S Diane, Livera, Divaza i Seductore parfemskim vodama slijedi nezaboravno stvaranje najdivnijih uspomena, a budući da se mogu nositi u svakoj prilici, nesumnjivo će ih biti mnogo. Stoga napravite mjesta u svojoj kozmetičkoj torbici i zagrlite najbolje trenutke koji tek dolaze.

>>> KLIKNITE OVDJE za Diane parfemsku vodu

>>> KLIKNITE OVDJE za Livera miris koji opija

>>> KLIKNITE OVDJE za Divaza mirisnu čaroliju

>>> KLIKNITE OVDJE za Seductore miris koji slavi žene

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene