Obavijesti Video Pretražite Navigacija
28 glasova za, 2 suzdržana

Mihovil Mioković više nije predsjednik Studentskog zbora u Zagrebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natpolovičnom većinom, na sjednici skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, nakon neprimjerenog trošenja sredstava, smijenjen je dosadašnji predsjednik Mihovil Mioković. Za smjenu je bilo 28 članova, dok ih je dvoje bilo suzdržano.

Nakon sjednice skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, na Facebook stranicama Zbora objavljeno je kako je dosadašnji predsjednik Mihovil Mioković smijenjen natpolovičnom većinom glasova.

Pročitajte i ovo Davor Filipović, bivši ministar gospodarstva i održivog razvoja afera Mreža Filipović: "Nisam znao za poruke, ali preuzimam odgovornost. Radio sam pošteno. Ne vjerujem da se Lovrinčević upuštao u sitne dealove" Peđa Grbin, predsjednik SDP-a nova afera Stižu reakcije na smjenu ministra Filipovića: "Duže je bio na semaforu nego u Vladi"

Za smjenu je glasovalo 28 članova, dok ih je dvoje bilo suzdržanih. Time je Miokoviću izglasano nepovjerenje te je on smijenjen, a za privremenog vršitelja dužnosti predsjednika Zbora, točnije do izbora novog predsjednika, imenovan je najstariji član skupštine Marko Mimica.

"Za vrijeme sjednice mogla su se čuti mnoga pitanja članova Skupštine kao i odgovora donedavnog predsjednika. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo na samom kraju našega mandata.

Vjerujemo da će novi saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu biti još aktivniji u provođenju projekata i transparentniji od samoga početka te da se ovakva situacija u Studentskom zboru više nikada neće ponoviti", objavljeno je na Facebook stranici studentskog Zbora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene