Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Baš se pitam...''

Three monkeys ponovno na tapeti: Ministra zanima hoće li sada ulazak u kafić biti zabranjen SDP-ovcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Oleg Butković spomenuo je ponovno riječki kafić Three Monkeys i vlasnika Tomislava Kovačevića. Pita se hoće li ovog puta Kovačević zabraniti ulazak SDP-ovcima u svoj kafić nakon što su ponovno zatvoreni ugostiteljski objekti u Primorsko-goranskoj županiji.

Riječki kafić Three monkeys ponovno se spominje. Ovoga puta o njemu govori ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Zoran Milanović I o Butkoviću Milanović: "Plenković nas uvlači u sukobe koje ne razumije"

''Bilo bi lijepo sutra na nekoj terasi u mojoj županiji popiti kavu, ali nemaš gdje kad je sve zatvoreno. Baš se pitam hoće li gospodin Kovačević iz '3 majmuna' sada zamoliti i župana Komadinu i SDP-ovce da ne dolaze u njegov kafić'', napisao je ministar na Twitteru.

Riječ je o kafiću čiji je vlasnik prije mjeseci podigao prašinu u javnosti objavom da u Three monkeys nisu dobrodošli - članovi HDZ-a. Zaiskrilo je tada između njega i premijera Andreja Plenkovića koji je taj potez nazvao rasističkim i na rubu fašizma.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene