Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potrošili 13.200 kuna

MORH se internom brošurom hvali postignućima, bivši ministar u čudu: "Dosad nismo izdavali takve marketinške publikacije"

Ministarstvo obrane objavilo je, kako kažu, internu brošuru, i to o vlastitim postignućima i strateškim projektima u posljednje tri godine.

Tiskano je 300 primjeraka interne brošure Ministarstva obrane, a za tiskanje je potrošeno 13.200 kuna. Kako ministar Damir Krstičević kaže, iz vlastitih sredstava.

Pročitajte i ovo Damir Krstičević, bivši ministar obrane Nevjerojatno Svećenik vjernicima rekao da glasaju po savjesti, ali za oltar pozvao Krstičevića Slika nije dostupna Premijer odlučio Državnom tajniku ovlast da upravlja Ministarstvom obrane

No da ne bi bilo zabune, ta vlastita sredstva su novac poreznih obveznika. Za brošuru koja nije namijenjena njima.

"To se radi i u drugim modernim kompanijama i ne vidim razloga da mi to, ne vidim razloga da mi to i dalje ne radimo. Mi smo to napravili našim vlastitim resursima", kaže ministar obrane.

"Nažalost, u zadnje 4 godine nisam vidio nijedan ozbiljan projekt modernizacije opremanja oružanih snaga RH. Sve što se sad završava ili se završava je pokrenuto za vrijeme Milanovića. Jurišna puška, pancer haubice, Kiowa helikopteri... Do sada nije bila praksa takva, barem ne u moje vrijeme, da izdajemo takve marketinške, PR-ovske publikacije", kazao je pak Ante Kotromanović, bivši ministar obrane.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene